Meer info

Transmission (techno) @ The spot in Bussum

Op zaterdag 6 november 2021 van 19.00-00.00 uur is de eerste editie van Transmission! Dit is het techno concept van CBF Dance events. 

Transmission staat voor kwaliteit, verbondenheid en plezier! 

De beste dj’s uit de techno scene brengen met hun passie voor techno de beste muziek! Naast bekende dj’s zullen we zeker ook nieuw talent opnemen in het programma!

Voor deze eerste editie zal naast de resident dj (oud gediende en zeker geen onbekende in de techno scene) PAT BAKER ook 2 dj’s uit het brabantse Breda heerlijke muziek voor je gaan draaien.

Deze eerste editie gaan De Componist, Alpha1 en Pat baker knallen!

Deze avond zijn we te vinden bij de Spot in Bussum 

The Spot in Bussum is een geweldige club in het mooie Bussum en  biedt  bezoekers het ultieme feest gevoel in een intieme setting. Er zullen beperkt aantal tickets beschikbaar zijn en alleen via de link te koop, geen deurverkoop! Wees er snel bij want op is echt op!

Minimum leeftijd van dit feest is 18 jaar! Ben je dit niet en kun je het bij navraag niet aantonen dan wordt je niet toegelaten! Er kan gevraagd worden om je id bewijs te tonen, Vergeet deze niet mee te nemen.

 

 

Transmission @ The Spot in Bussum   Wilhelminaplantsoen 17  1404 JA Bussum!  

Parkeren van de auto doe je in de voor de deur of dichtbij en is in de avond gratis

Wil je met het openbaarvervoer komen, ook dit is mogelijk, op internet is hier meer info over te vinden.

 

Corona maatregelen

Let op!! Er zijn bij dit feest bezoekers maatregelen van kracht vanuit de overheid om ervoor te zorgen dat we veilig kunnen feesten zonder dat de 1,5 m gehandhaafd hoeft te worden. Dit betekent dat je in het bezit moet zijn van een geldige qr code waarmee je aantoont dat je gevaccineerd bent, corona hebt gehad, of bent getest. Zonder deze QR code krijg je geen toegang tot het festival. Geld wordt ook niet terug betaald als je dit niet hebt omdat het door ons duidelijk beschreven staat. Wil je je laten testen maak dan een afspraak op www.testenvoortoegang.nl

Kluisjes/garderobe

Er zijn geen kluisjes om je spullen op te bergen. Wel is er een bewaakte garderobe waar je  je jas en je spullen evt kan op laten bergen.

Eten en drinken

Je kunt eten en drinken bestellen bij de bar. Het betalen van je eten en drinken kun je contant doen of per pin.

Sigaretje roken?

Zoals we allemaal al weten is roken in gesloten ruimtes niet toegestaan. Je kunt buiten roken.

Meer voorwaarden kijk op https://cbf-dance.nl/algemene-voorwaarden/

Contact

Voor meer informatie, persaanvragen, win-actie mogelijkheden, hoge resolutie beeldmateriaal, interviews met de organisatie en/of DJ’s of informatie over de mogelijkheden van sponsoring, promotie op het feest kunt u zich wenden tot info@cbf-dance.nl.