Meer info

Summper party house & trance classics

Wat hebben we weer zin in een lekker te dansen en los te gaan op heerlijk muziek en top dj’s! Dat kan bij the Summer party op de top locatie the Mansion! Na lang wachten is het moment bijna daar!  

Dit keer gaan we naar een super vette locatie The Mansion in Nuland. The Mansion is een unieke evenementenlocatie in Nuland. Deze locatie is geschikt voor buiten evenementen, wat op dit moment alleen maar mogelijk is. 

Wegens de beperkingen vanuit de overheid werken we met een beperkt aantal bezoekers, dit betekent dat het evenement snel uitverkocht zal zijn. Wil je erbij zijn bestel je tickets dan snel wat vol is echt vol.

We hebben te maken met regels vanuit de overheid om jullie vrij te laten feesten en genieten zonder verdere beperkingen. Hierdoor is testen voor toegang van toepassing. Dit betekent dat je een qr code moet scannen bij ingang. Dat betekent dat je volledig gevaccineerd bent, een negatieve testuitslag hebt of corona hebt gehad afgelopen half jaar en daarvan hersteld bent.

Wil je je laten testen maak een afspraak bij www.testenvoortoegang.org vindt je het vervelend een test af te leggen dan kunnen we op locatie tegen betaling ook een speeksel test af nemen.

Voor vragen mail ons op info@cbf-dance.nl of stuur een pb. 

Minimale leeftijd voor dit event is 18. 

Datum: 28 Augustus 2021                                   Tijd: 12.00-22.00                                  Adres: Kerkstraat 28, 5391AA, Nuland

https://www.google.nl/maps/place/Exclusieve+Interieurs+van+Oss+B.V.+Villa+Maasdonk/@51.7303443,5.4310727,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47c6fad5b2e25df1:0x4acf1d2dda3a29c6!8m2!3d51.7303281!4d5.4332481

Locatie is goed met de auto de bereiken, we vragen jullie om zoveel mogelijk samen te rijden of met openbaar vervoer te komen om overlast voor de omgeving te beperken. Er zijn op de locatie zelf een aantal parkeerplaatsen beschikbaar die we het eerst zullen vullen. Daarna kan er in de nabije omgeving geparkeerd worden. 

Beveiligde garderobe zal aanwezig zijn.

De artiesten zijn bekend zie flyer de timetable volgt later.

Let op!! Er zullen beperkt aantal bezoekers toegelaten worden ivm de grote van de buiten locatie. Er maatregelen van kracht vanuit de overheid om ervoor te zorgen dat we veilig kunnen feesten zonder dat de 1,5 m gehandhaafd hoeft te worden. Dit betekent dat je in het bezit moet zijn van een geldige qr code waarmee je aantoont dat je gevaccineerd bent, corona hebt gehad, of bent getest. Zonder deze QR code krijg je geen toegang tot het festival. Geld wordt ook niet terug betaald als je dit niet hebt omdat het door ons duidelijk beschreven staat. Wil je je laten testen maak dan een afspraak op www.testenvoortoegang.nl 

Op locatie kan een speeksel test afgenomen worden tegen betaling. Wil je meer weten neem contact met ons op via info@cbf-dance.nl