Meer info

Imperium indoor new years party

Wat een mega vette line up staat er klaar om knallend 2022 in te gaan en gelijk goed te gaan beginnen. Het belooft een super vette avond en nacht te worden. We gaan tot in de ochtend uurtjes door dus extra lang plezier!

We gaan naar een mega super vette locatie in culemborg. DS party-en evenementencentrum!

De ligging is perfect! Dankzij de  ligging naast de A2 is de locatie  goed te bereiken met de auto. Daarnaast stopt de trein vanaf Utrecht Centraal en Den Bosch op 5 minuten loopafstand.

Met hun jarenlange ervaring in de evenementenbranche zijn ze geen onbekende en geven ze ons nu de mogelijkheid gebruik te maken van hun mega gave locatie!

Met vier unieke ruimtes waar wij er 3 van gaan gebruiken zijn ze in staat service op maat te leveren.

We weten niet welke maatregelen er in December gelden maar we zijn positief dat dit een knallend indoor festival gaat worden!

De huidige maatregelen zie je hieronder waar we ons tot nader bericht aan zullen houden.

We hebben te maken met regels vanuit de overheid om jullie vrij te laten feesten en genieten zonder verdere beperkingen. Hierdoor is testen voor toegang van toepassing. Dit betekent dat je een qr code moet scannen bij ingang. Dat betekent dat je volledig gevaccineerd bent, een negatieve testuitslag hebt of corona hebt gehad afgelopen half jaar en daarvan hersteld bent.

Wil je je laten testen maak een afspraak bij www.testenvoortoegang.org vindt je het vervelend een test af te leggen dan kunnen we op locatie tegen betaling ook een speeksel test af nemen.

Voor vragen mail ons op info@cbf-dance.nl of stuur een pb. 

Minimale leeftijd voor dit event is 21!

Datum: 31 December 2021                                   Tijd: 21.00-06.00                                 Adres: Beesdseweg 1a, 4104AW Culemborg

https://www.google.nl/maps/place/DS+party-+en+eventcenter/@51.9748292,5.2163541,11z/data=!4m9!1m2!2m1!1spartycentrum+culemborg!3m5!1s0x47c65faa79442b7f:0xdf6999

Beveiligde garderobe zal aanwezig zijn, tegen betaling kun je je spullen achter laten.

De artiesten zijn bekend zie flyer de timetable volgt later.