Meer info

Imperium house trance techno festival 2021

Wie zit er nou niet te wachten op een geweldig house/trance/techno festival met top dj’s uit het verleden en het heden? Dit keer als, alles mee zit met alle ontwikkelingen waar we momenteel mee te maken hebben zal het plaats vinden in het mooie authentieke Wijk bij Duurstede op het evenementen terrein van de stadshaven.

Dit festival wil je toch niet missen?! Noteer de datum alvast in je agenda!

Datum: 18 September 2021 van 13-23 uur. Locatie Festival terrein: Stadshaven van Wijk bij Duurstede.

Zoals jullie van ons gewent zijn werken wij onze plannen tot de puntjes uit. Nu vanwege alle maatregelen die gelden hebben wij net als vele organisatoren nog geen 100 % zekerheid dat dit plaats kan vinden maar wachten kunnen we ook niet want wij staan te popelen om dit fantastische festival voor jullie neer te zetten. De artiesten zijn bekend zie flyer, de line up volgt later.

De overheid heeft een garantiefonds aangekondigd, dit geeft aan dat ze vertrouwen hebben dat er festivals mogelijk zijn dit jaar! Daarom durven wij het aan en zijn gestart met het aannemen van reserveringen! Dit betekent dat u nu voor slechts 10 euro (ex service fee) kunt reserveren. De rest betaald u pas als het definitief is dat het festival doorgaat, dan krijgt u bericht en dient u het restbedrag binnen 7 dagen te voldoen. Gaat het festival niet door krijgt u de 10 euro terug (ex service fee). (Bij het bestellen van de tickets krijgt u de voorwaarden te zien). Nu zijn de tickets nog scherp gesprijst maar de prijzen zullen gaan stijgen. Wacht dus niet te lang en reserveer gelijk je tickets via onderstaande link! Dan zien we u snel lekker genietend van het Imperium house/trance/techno festival!

Zodra wij meer duidelijkheid hebben van overheid en gemeente volgt de gehele informatie.

  • Je parkeerticket inclusief pendelbus van ongeveer 2-5 minuten kun je ook bestellen via onderstaande link.