Meer info

Locatie Imperium house trance techno festival 2021

Oorspronkelijk is imperium een house/trance en techno concept maar vanwege de maatregelen en de mogelijkheid om nu maar 1 stage te plaatsen is de editie in 2021 alleen een house editie geworden, maar dat mag de pret niet drukken met zulke top dj’s on stage!

Wie zit er nou niet te wachten op dit geweldige house festival met top dj’s uit het verleden en het heden? Dit zal  plaats vinden in het mooie authentieke Wijk bij Duurstede op het evenementen terrein van de stadshaven.https://www.google.nl/maps/search/evenementen+stadshaven+wijk+bij+duurstede/@51.9702152,5.3508658,18z/data=!5m1!1e4

De stadshaven van Wijk bij Duurstede biedt de bezoekers het ultieme festival gevoel in een intieme setting. Een geweldige locatie waar een mainstage gebouwd gaat worden met daarbij een vip deck, omgeven door water, veel groen beloofd dit de ultieme ervaring te worden. De hele dag de zon op je bol, knallen op de heerlijke beats van de dj’s of chillen op het sfeervol ingerichte foodplein! Het kan allemaal bij het Imperium festival!!

Minimum leeftijd van dit festival is 18 jaar! Ben je dit niet en kun je het bij navraag niet aantonen dan wordt je niet toegelaten!

Let op dit festival wordt georganiseerd volgens de maatregelen vanuit de overheid. Dat betekent dat er gewerkt wordt met testen voor toegang. Je kan dus alleen komen als je volledig gevaccineerd bent, een negatieve test kunt weerleggen die niet ouder is dan 24 uur of corona hebt doorgemaakt het afgelopen half jaar en dit alles kun je aantonen middels een qr code die gescand wordt bij entree.
Wil je een afspraak maken om te testen dan doe je dit op testenvoortoegang.org

 

De line up bekend zie flyer, de timetable volgt later.

Tickets

 Koop hier je officiële tickets!

Let op: Koop je een koppelticket of groepsticket via de shop bij eventix krijgt ieder persoon een eigen ticket om te scannen. De teller in de shop springt automatisch op het aantal personen. Als de teller op 2 springt voor bijvoorbeeld een koppelticket betekent dit 2 personen en niet 2 koppelticketickets!

Imperium house,trance,techno festival 2021!  Stadshaven te Wijk bij Duurstede. Zaterdag 18 September van 13.00-23.00 uur.

Ticket type     

Single ticket  prijs:                         40 euro ex service fee

2 persoons ticket                           75  euro ex service fee 

4 persoons ticket (uitverkocht)         132,50 euro ex service fee

Vip arrangementen zijn beperkt beschikbaar en kunnen via de shop gekocht worden. Deze worden geheel betaald, regeling geldt wel als het niet doorgaat kun je het bedrag ex service fee terug krijgen of je neemt het ticket mee naar 2022,

        

In 2022 komt imperium festival hopelijk terug zoals het de bedoeling was met een mega vette line up zoals de flyer hieronder!

                                                                                           

Overnachten na Imperium festival

Wil jij overnachten na Imperium festival CBF Dance events kan dit voor jou regelen. Het enige wat jij moet doen is een keuze maken uit onderstaande kamers en een mail sturen naar info@cbf-dance.nl. Je geeft aan welke kamer je wilt en met hoeveel personen je komt. Je hoeft pas te betalen in het hotel zelf.

De Retro kamer

De retrokamers hebben ieder een eigen indeling, maar iedere kamer beschikt over een eigen douche en/of bad, een toilet, een wastafel en toiletartikelen. Bijna alle kamers zijn verder voorzien van een gezellig zithoekje, een bureau, koffie- en theefaciliteiten en gratis wifi.

Prijs: 1 persoon 67,50 en 2 personen 81,50

Standaard kamer

De standaard kamers zijn lekker ruim op gezet en beschikken allemaal over een eigen badkamer met een douche, een toilet, een wastafel en toiletartikelen. Alle kamers zijn voorzien van een gezellig zithoekje, een bureau, een inloopkast, koffie- en theefaciliteiten en gratis wifi.

Prijs: 1 persoon 78,50, 2 personen 93,50

Comfort kamer

Deze pas gerenoveerde comfort kamers zijn lekker ruim op gezet en beschikken allemaal over een eigen badkamer met een bad en/of (inloop)douche, een toilet, een wastafel en toiletartikelen.

Alle kamers zijn voorzien van een gezellig zithoekje, een bureau, een inloopkast, koffie- en theefaciliteiten en gratis wifi.

Prijs: 1 persoon 91,50, 2 personen 105,00.

Roken: ​Roken niet toegestaan

Parkeerplaats: ​​Openbaar parkeren is gratis. Je kunt parkeren in de buurt van de accommodatie. Ons advies is te parkeren bij de parkeerplaats links van de stadshaven of langs de Steenstraat of Zandweg.

 

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig waar je veilig jouw spullen kan opbergen. Een locker huur je voor 10 op de locatie.

Toiletten

Er zijn voldoende toiletten aanwezig. Tegen betaling van een muntje krijg je een stempel en kun je de hele dag gebruik maken van de toiletten. 

Eten en drinken

Er zijn meerdere mogelijkheden om drinken te verkrijgen ook zal er een foodplein aanwezig zijn waar je kan genieten van verschillende gerechten. Ook is er koffie en thee aanwezig voor de liefhebbers. Het eten en drinken kan betaald worden met muntjes die je koopt bij de kassa’s voor €3,00 per stuk. 

Om zwerfafval te voorkomen aangezien dit festival zich aan het water bevindt krijg je bij binnenkomst een bekertje, dit is je statiegeld bekertje en deze kun je met een muntje voor jou gekozen drankje laten vullen, we vragen je dit bekertje weer in te leveren bij de bar als die leeg is en je een nieuw drankje wilt hebben zodat we de locatie samen schoon houden en er geen bekertjes in het water belanden. 

Sigaretje roken?

Zoals we allemaal al weten is roken in gesloten ruimtes niet toegestaan. Een festivaltent is ook een gesloten ruimte waar niet gerookt mag worden. Daarom willen we jullie er op wijzen dat in de festivaltenten NIET mag worden gerookt! Doe je dit toch volgt dat je verwijderd van het terrein.

Meer voorwaarden voor het festivalhttps://cbf-dance.nl/algemene-voorwaarden/

Contact

Voor meer informatie, persaanvragen, win-actie mogelijkheden, hoge resolutie beeldmateriaal, interviews met de organisatie en/of DJ’s of informatie over de mogelijkheden van sponsoring, promotie op het festival kunt u zich wenden tot info@cbf-dance.nl.