Meer info

Locatie Imperium house trance techno festival 2021

Wie zit er nou niet te wachten op een geweldig house/trance/techno festival met top dj’s uit het verleden en het heden? Dit keer als, alles mee zit met alle ontwikkelingen waar we momenteel mee te maken hebben zal het plaats vinden in het mooie authentieke Wijk bij Duurstede op het evenementen terrein van de stadshaven.https://www.google.nl/maps/search/evenementen+stadshaven+wijk+bij+duurstede/@51.9702152,5.3508658,18z/data=!5m1!1e4

De stadshaven van Wijk bij Duurstede biedt de bezoekers het ultieme festival gevoel in een intieme setting. Omgeven door water, veel groen, verschillende gezellige stages zoals house (mainstage) dicht daarbij het VIP deck, techno en trance stage. De hele dag de zon op je bol, knallen in één van de tenten of chillen op het sfeervol ingerichte foodplein! Het kan allemaal bij het Imperium festival!!

Minimum leeftijd van dit festival is 18 jaar! Ben je dit niet en kun je het bij navraag niet aantonen dan wordt je niet toegelaten!

De line up bekend zie flyer, de timetable volgt later.

Tickets

 Koop hier je officiële tickets!

Let op: Koop je een koppelticket of groepsticket via de shop bij eventix krijgt ieder persoon een eigen ticket om te scannen. De teller in de shop springt automatisch op het aantal personen. Als de teller op 2 springt voor bijvoorbeeld een koppelticket betekent dit 2 personen en niet 2 koppelticketickets!

Imperium house,trance,techno festival 2021!  Stadshaven te Wijk bij Duurstede. Zaterdag 18 September van 13.00-23.00 uur.

Ticket type     

Single ticket  prijs:                         40 euro ex service fee

2 persoons ticket                           75  euro ex service fee 

4 persoons ticket (uitverkocht)         132,50 euro ex service fee

Vip arrangementen zijn beperkt beschikbaar en kunnen via de shop gekocht worden. Deze worden geheel betaald, regeling geldt wel als het niet doorgaat kun je het bedrag ex service fee terug krijgen of je neemt het ticket mee naar 2022,

        

We hebben zeer goede hoop dat dit festival plaats gaat vinden in 2021. Mocht dit onverhoopt toch niet zo zijn wordt het festival verplaatst naar 2022! De aangekochte tickets blijven dan gewoon geldig.  

Overnachten na Imperium festival

Wil jij overnachten na Imperium festival CBF Dance events kan dit voor jou regelen. Het enige wat jij moet doen is een keuze maken uit onderstaande kamers en een mail sturen naar info@cbf-dance.nl. Je geeft aan welke kamer je wilt en met hoeveel personen je komt. Je hoeft pas te betalen in het hotel zelf.

De Retro kamer

De retrokamers hebben ieder een eigen indeling, maar iedere kamer beschikt over een eigen douche en/of bad, een toilet, een wastafel en toiletartikelen. Bijna alle kamers zijn verder voorzien van een gezellig zithoekje, een bureau, koffie- en theefaciliteiten en gratis wifi.

Prijs: 1 persoon 67,50 en 2 personen 81,50

Standaard kamer

De standaard kamers zijn lekker ruim op gezet en beschikken allemaal over een eigen badkamer met een douche, een toilet, een wastafel en toiletartikelen. Alle kamers zijn voorzien van een gezellig zithoekje, een bureau, een inloopkast, koffie- en theefaciliteiten en gratis wifi.

Prijs: 1 persoon 78,50, 2 personen 93,50

Comfort kamer

Deze pas gerenoveerde comfort kamers zijn lekker ruim op gezet en beschikken allemaal over een eigen badkamer met een bad en/of (inloop)douche, een toilet, een wastafel en toiletartikelen.

Alle kamers zijn voorzien van een gezellig zithoekje, een bureau, een inloopkast, koffie- en theefaciliteiten en gratis wifi.

Prijs: 1 persoon 91,50, 2 personen 105,00.

Roken: ​Roken niet toegestaan

Parkeerplaats: ​​Openbaar parkeren is gratis. Je kunt parkeren in de buurt van de accommodatie. Ons advies is te parkeren bij de parkeerplaats links van de stadshaven of langs de Steenstraat of Zandweg.

 

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig waar je veilig jouw spullen kan opbergen. Een kleine locker huur je voor €7,- en een grote locker voor €9,- 

Eten en drinken

Er zijn meerdere mogelijkheden om drinken te verkrijgen ook zal er een foodplein aanwezig zijn waar je kan genieten van verschillende gerechten. Ook is er koffie en thee aanwezig voor de liefhebbers. Het eten en drinken kan betaald worden met muntjes die je koopt bij de kassa’s voor €2,75.

Sigaretje roken?

Zoals we allemaal al weten is roken in gesloten ruimtes niet toegestaan. Een festivaltent is ook een gesloten ruimte waar niet gerookt mag worden. Daarom willen we jullie er op wijzen dat in de festivaltenten NIET mag worden gerookt! Doe je dit toch volgt dat je verwijderd van het terrein.

Meer voorwaarden voor het festivalhttps://cbf-dance.nl/algemene-voorwaarden/

Contact

Voor meer informatie, persaanvragen, win-actie mogelijkheden, hoge resolutie beeldmateriaal, interviews met de organisatie en/of DJ’s of informatie over de mogelijkheden van sponsoring, promotie op het festival kunt u zich wenden tot info@cbf-dance.nl.