Meer info

Locatie Imperium house trance techno festival 2021

Wie zit er nou niet te wachten op een geweldig house/trance/techno festival met top dj’s uit het verleden en het heden? Dit keer als, alles mee zit met alle ontwikkelingen waar we momenteel mee te maken hebben zal het plaats vinden in het mooie authentieke Wijk bij Duurstede op het evenementen terrein van de stadshaven.https://www.google.nl/maps/search/evenementen+stadshaven+wijk+bij+duurstede/@51.9702152,5.3508658,18z/data=!5m1!1e4

De stadshaven van Wijk bij Duurstede biedt de bezoekers het ultieme festival gevoel in een intieme setting. Omgeven door water, veel groen, verschillende gezellige stages zoals house (mainstage) dicht daarbij het VIP deck, techno en trance stage. De hele dag de zon op je bol, knallen in één van de tenten of chillen op het sfeervol ingerichte foodplein! Het kan allemaal bij het Imperium festival!!

Minimum leeftijd van dit festival is 18 jaar! Ben je dit niet en kun je het bij navraag niet aantonen dan wordt je niet toegelaten!

De line up bekend zie flyer, de timetable volgt later.

 

Tickets

 Koop hier je officiële tickets!

Imperium house,trance,techno festival 2021!  Stadshaven te Wijk bij Duurstede. Zaterdag 18 September van 13.00-23.00 uur.

Ticket type     

Single ticket start prijs:                         35 euro ex service fee

Single ticket ronde 2 per 5-3-2021:     37,50 euro ex service fee   

2 persoons ticket                                   68,50 euro ex service fee 

4 persoons ticket (uitverkocht)         132,50 euro ex service fee

Vip arrangementen zijn beperkt beschikbaar en kunnen via de shop gekocht worden. Deze worden geheel betaald, regeling geldt wel als het niet doorgaat kun je het bedrag ex service fee terug krijgen of je neemt het ticket mee naar 2022,

        

We nemen voor de reguliere tickets nu alleen reserveringen aan tot zeker is dat het door gaat. Je betaald nu alleen 10 euro per ticket als aanbetaling, de rest volgt als het definitief doorgaat. Gaat het niet door krijg je het bedrag terug of je bewaart het ticket voor 2022! Zie onze voorwaarden tijdens het reserveren van je ticket!    

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig waar je veilig jouw spullen kan opbergen. Een kleine locker huur je voor €7,- en een grote locker voor €9,- 

Eten en drinken

Er zijn meerdere mogelijkheden om drinken te verkrijgen ook zal er een foodplein aanwezig zijn waar je kan genieten van verschillende gerechten. Ook is er koffie en thee aanwezig voor de liefhebbers. Het eten en drinken kan betaald worden met muntjes die je koopt bij de kassa’s voor €2,75.

Sigaretje roken?

Zoals we allemaal al weten is roken in gesloten ruimtes niet toegestaan. Een festivaltent is ook een gesloten ruimte waar niet gerookt mag worden. Daarom willen we jullie er op wijzen dat in de festivaltenten NIET mag worden gerookt! Doe je dit toch volgt dat je verwijderd van het terrein.

Meer voorwaarden voor het festivalhttps://cbf-dance.nl/algemene-voorwaarden/

Contact

Voor meer informatie, persaanvragen, win-actie mogelijkheden, hoge resolutie beeldmateriaal, interviews met de organisatie en/of DJ’s of informatie over de mogelijkheden van sponsoring, promotie op het festival kunt u zich wenden tot info@cbf-dance.nl.