Meer info

Na een spetterende al dan wel aangepaste editie in 2021 kunnen we jullie vertellen dat Imperium Festival (outdoor) terug komt! De editie in 2022 zal bestaan uit 3 stages waaronder de mainstage (house) en een trance en techno stage! Op deze 3 stages zullen de beste dj’s heerlijke sets gaan draaien! Zowel dj’s van Nederlandse bodem als van internationale bodem! 

De line up wordt momenteel gevuld: tickets kunnen al aangekocht worden

Je kunt naast de heerlijke muziek van de dj’s ook top entertainment, lekkere hapjes en drankjes verwachten. Ook zal er gewerkt worden aan leuke kraampjes waar je wat kunt kopen als je wilt.

Imperium festival zal weer plaats vinden in het mooie authentieke Wijk bij Duurstede op het evenementen terrein van de stadshaven.https://www.google.nl/maps/search/evenementen+stadshaven+wijk+bij+duurstede/@51.9702152,5.3508658,18z/data=!5m1!1e4

Een geweldige locatie waar 3 stages gebouwd gaan worden, omgeven door water, veel groen beloofd dit de ultieme ervaring te worden. Het hele terrein zal afgesloten zijn met hekken, je kunt dus alleen erbij zijn als jij een geldig entree bewijs bemachtigd! 

Tickets kun je alleen verkrijgen via voorverkoop! 

Early bird 25 euro ex fee
Regulier 30 euro ex fee
Late bird 35 euro ex fee
Final ticket 40 euro ex fee

Vip arrangementen
Vip 1: 70 euro
Met dit ticket krijg je entree via de vip ingang. -gratis parkeren en vervoer met shuttle bus -toegang tot het vip deck bij de mainstage -toegang tot het vip toilet -kleine locker -ex drank
Vip 2: 300 euro
Met dit ticket heb je met 2 personen een vip tafel op het vip deck bij de mainstage. -ingang via vip entree -eigen tafel met naam op het vip deck voor 2 personen -gratis locker -gratis parkeren en vervoer met shuttle bus -toegang tot vip toilet -bediening aan de tafel op het vip deck -keuze uit 2 flessen drank: bacardi,wodka,wisky,malibu met ijsbucket en 3 flessen frisdrank naar keuze. -1 maal bittergarnituur -2 ijsjes naar keuze Wil je meer bestellen, dan kan dit betaald worden met munten.

Vip 3: 500 euro
Met dit ticket krijg je entree tot het vip deck met een eigen tafel voor 4 personen. -vip entree voor 4 personen -eigen tafel op het vip deck met bediening -gratis parkeren en gebruik shuttle bus -gratis locker
-gratis toegang vip toilet -2 flessen drank naar keuze: wodka, malibu, wisky, bacardi en 6 flessen fris naar keuze met ijsbucket. -1 maal bittergarnituur -4 ijsjes naar keuze
Wil je meer bestellen, dan kan dit betaald worden met munten

Parkeren en bereikbaarheid

We vragen de bezoekers uit de directe omgeving om lopend of met de fiets te komen. Als je op de fiets komt, plaats je fiets bij het vicking beeld in de buurt bij de haven volg de aanwijzingen op de borden en de verkeersregelaars goed op voor de veiligheid.

Parkeren direct bij het festival terrein is voor bezoekers niet mogelijk! Parkeren doe je bij molenvliet 25 in Wijk bij Duurstede tegen betaling van 10 euro en kun je gebruik maken van de shuttlebus om naar de locatie gebracht te worden. 

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig waar je veilig jouw spullen kan opbergen. Een locker huur je voor 10 euro op de locatie.

Toiletten

Er zijn voldoende toiletten aanwezig. Tegen betaling van 1 muntje kan er gebruik gemaakt worden van het toilet de hele dag. 

Eten en drinken

Er zijn meerdere mogelijkheden om drinken te verkrijgen ook zal er een foodplein aanwezig zijn waar je kan genieten van verschillende gerechten. Ook is er koffie en thee aanwezig voor de liefhebbers. Het eten en drinken kan betaald worden met muntjes die je koopt bij de kassa’s voor €3,00. 

Sigaretje roken?

Zoals we allemaal al weten is roken in gesloten ruimtes niet toegestaan. Een festivaltent is ook een gesloten ruimte waar niet gerookt mag worden. Daarom willen we jullie er op wijzen dat in de festivaltenten NIET mag worden gerookt! Doe je dit toch volgt dat je verwijderd van het terrein.

Meer voorwaarden voor het festivalhttps://cbf-dance.nl/algemene-voorwaarden/

Contact

Voor meer informatie, persaanvragen, win-actie mogelijkheden, hoge resolutie beeldmateriaal, interviews met de organisatie en/of DJ’s of informatie over de mogelijkheden van sponsoring, promotie op het festival kunt u zich wenden tot info@cbf-dance.nl.