Meer info

Familie festival dorestad in wijk bij duurstede op 19 September 2021

Na lang wachten is het dan eindelijk zover! Wij kunnen jullie laten dat we voor het eerst een super leuk idee hebben voor jong en oud! Afgelopen jaar zijn er een hoop mensen die niet bij elkaar konden zijn, families die elkaar moesten missen en het is de hoogste tijd dat we weer met elkaar gaan genieten.

Hierbij presenteren we jullie familie festival dorestad in Wijk bij Duurstede! Deze dag is er van alles te doen voor alle leeftijden.  Dit zal  plaats vinden in het mooie authentieke Wijk bij Duurstede op het evenementen terrein van de stadshaven.https://www.google.nl/maps/search/evenementen+stadshaven+wijk+bij+duurstede/@51.9702152,5.3508658,18z/data=!5m1!1e4

Een geweldige locatie waar een mainstage gebouwd gaat worden, omgeven door water, veel groen beloofd dit de ultieme ervaring te worden. Het hele terrein zal afgesloten zijn met hekken zodat we alle kinderen goed in de gaten kunnen houden samen met alle ouders. 

Waarom mag je de familie dag niet missen? Je kunt hier plezier maken van jong tot oud, dus kom lekker met je familie, ook voor opa’s en oma’s is er een leuke jazz band die muziek komt spelen. De hele dag is er een dj (Barry brand) die allerlei leuke muziek draait, kinderen kunnen zich vermaken op diverse speeltoestellen en er komen ook nog twee leuke zangers. Martin van Doorn zal komen en Kees Neerings. 

Omdat we beperkt aantal bezoekers mogen ontvangen en geen deurverkoop mogen hebben moeten alle kaarten gereserveerd worden via de shop. Alleen met deze tickets kun je toegang krijgen tot deze leuke familie dag. 

Kinderen van 0-12 jaar zijn gratis onder begeleiding van een volwassene.

Kinderen van 12-18 jaar is de entree 5 euro

18+ is 7,50 entree

Let op dit festival wordt georganiseerd volgens de maatregelen vanuit de overheid. Dat betekent dat er gewerkt wordt met testen voor toegang. Je kan dus alleen komen als je volledig gevaccineerd bent, een negatieve test kunt weerleggen die niet ouder is dan 24 uur of corona hebt doorgemaakt het afgelopen half jaar en dit alles kun je aantonen middels een qr code die gescand wordt bij entree.
Wil je een afspraak maken om te testen dan doe je dit op testenvoortoegang.org Dit is niet van toepassing voor iedereen onder de 18 jaar. 

Parkeren en bereikbaarheid

We vragen de bezoekers uit de directe omgeving om lopend of met de fiets te komen. Als je op de fiets komt, plaats je fiets bij het vicking beeld in de buurt bij de haven volg de aanwijzingen op de borden en de verkeersregelaars goed op voor de veiligheid.

Parkeren direct bij het festival terrein is voor bezoekers niet mogelijk! Parkeren doe je op het walplantsoen in Wijk bij duurstede.

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig waar je veilig jouw spullen kan opbergen. Een locker huur je voor 10 op de locatie.

Toiletten

Er zijn voldoende toiletten aanwezig. Kinderen kunnen gratis naar het toilet. 18+ tegen betaling van 1 muntje kan er gebruik gemaakt worden van het toilet de hele dag. 

Eten en drinken

Er zijn meerdere mogelijkheden om drinken te verkrijgen ook zal er een foodplein aanwezig zijn waar je kan genieten van verschillende gerechten. Ook is er koffie en thee aanwezig voor de liefhebbers. Het eten en drinken kan betaald worden met muntjes die je koopt bij de kassa’s voor €3,00. 

Om zwerfafval te voorkomen aangezien dit festival zich aan het water bevindt krijg je bij binnenkomst een bekertje, dit is je statiegeld bekertje en deze kun je met een muntje voor jou gekozen drankje laten vullen, we vragen je dit bekertje weer in te leveren bij de bar als die leeg is en je een nieuw drankje wilt hebben zodat we de locatie samen schoon houden en er geen bekertjes in het water belanden. 

Sigaretje roken?

Zoals we allemaal al weten is roken in gesloten ruimtes niet toegestaan. Een festivaltent is ook een gesloten ruimte waar niet gerookt mag worden. Daarom willen we jullie er op wijzen dat in de festivaltenten NIET mag worden gerookt! Doe je dit toch volgt dat je verwijderd van het terrein.

Meer voorwaarden voor het festivalhttps://cbf-dance.nl/algemene-voorwaarden/

Contact

Voor meer informatie, persaanvragen, win-actie mogelijkheden, hoge resolutie beeldmateriaal, interviews met de organisatie en/of DJ’s of informatie over de mogelijkheden van sponsoring, promotie op het festival kunt u zich wenden tot info@cbf-dance.nl.