Back to Back (The Ibiza Edition) gaat plaats vinden bij Beachclub Beachline in s'gravensande

Speciaal voor jullie hebben wij zoals vorig jaar het Back2Back duo Roog & Erick E uitgenodigd met daarbij nog 18 andere dj`s.

Meer over dit festival

Dit festival vindt nu plaats op 24 September 2022 van 13.00-23.00 uur bij beachclub  beachline in s’gravensande  

Lekker genieten van de zon op je hoofd, een koud drankje in je hand, een heerlijke snack, een lekker broodje, lekker een dansje doen met je vrienden en vriendinnen dat kan allemaal bij Back to Back!

Het terrein bij de Beachclub beachline biedt de bezoekers het ultieme festival gevoel in een intieme setting. Omgeven door het strand, water, veel groen, je zal onderhand het vakantiegevoel beleven tijdens dit geweldige festival. 

Minimum leeftijd van dit festival is 18 jaar! Ben je dit niet en kun je het bij navraag niet aantonen dan wordt je niet toegelaten!

Tickets   

We werken met verschillende fases. Dit betekent naarmate de tickets uitverkocht raken de ticketprijzen gaan stijgen.

Kluisjes

Er is een bewaakte garderobe aanwezig. 

Eten en drinken

Het eten en drinken wordt verzorgt door het personeel van beachclub beachline. Het eten en drinken kan betaald worden met muntjes  die je koopt bij de kassa’s.

Sigaretje roken?

Zoals we allemaal al weten is roken in gesloten ruimtes niet toegestaan. Buiten op het festival terrein mag gerookt worden.

Meer voorwaarden voor het festivalhttps://cbf-dance.nl/algemene-voorwaarden/

Contact

Voor meer informatie, persaanvragen, win-actie mogelijkheden, hoge resolutie beeldmateriaal, interviews met de organisatie en/of artiesten of informatie over de mogelijkheden van sponsoring, promotie op het festival kunt u zich wenden tot info@cbf-dance.nl.