Feesten by CBF Dance

Wegens beperkingen vanuit de overheid rondom de corona pandemie is er tot alle feesten beperkte toegang mogelijk vanwege de 1,5 m maatregel en behouden wij ons het recht voor feesten te verplaatsen, mocht het niet verplaatst kunnen worden worden de feesten geannuleers en het betaalde geld retour gestort.
Klik op afbeelding om tickets te kopen
We gaan back 2 back met geweldige toppers op 16 Januari 2021!

We hebben met beperkingen te maken vanuit de overheid ivm corona daardoor kunnen we beperkt aantal bezoekers ontvangen en zijn de tickets wat duurder maar heb je wel een super toffe avond.

Wil je dit niet missen koop te tickets. Deze zijn maar liefst 50 euro per stuk maar dan ben je gegarandeerd van een top avond.

De locatie delen we alleen met bezoekers krijgen die kaarten hebben gekocht. Heb je kaarten gekocht dan dien je je telefoonnummer achter te laten. Wij appen jou 1 dag van te voren de locatie door. Locatie is in regio Utrecht.

Heb je vragen mail ons
Klik op afbeelding om tickets te kopen
WE gaan weer los op 27 Februari met echte classics op vinyl!
We hebben nog steeds te maken met beperkingen vanuit de overheid dus we kunnen beperkt bezoekers ontvangen.
Voor 39 euro kun jij aanwezig zijn bij deze avond.

Het zal in regio Utrecht plaats vinden maar we houden de locatie wegens de beperkingen alleen voor de gasten die kaarten kopen. Heb jij tickets gekocht dan dien je je telefoonnummer achter te laten. We appen je 1 dag van te voren de locatie door.

Heb je vragen mail ons.
Klik op afbeelding om tickets te kopen
26 December is het tweede kerstdag. Wie wil dit nou niet vieren onder het genot van een hapje en een drankje?! Daarom hebben wij twee arrangementen:

Kom met ons onbeperkt dineren en drinken van 18.00 uur tot 21.00 uur en daarna feesten tot 02.30 waarbij je ook onbeperkt kunt drinken en dit alles voor maar 100 euro per persoon!
Of
Kom alleen met ons feesten vanaf 21.30 tot 02.30 waarbij je onbeperkt kunt drinken voor 60 euro per persoon.

We zitten helaas met beperkingen vanwege corona daarom beperkte toegang mogelijk en wat duurdere entree maar je bent gegarandeerd van een super gezellige avond.

Locatie is regio noord-brabant maar houden we echt alleen voor de mensen die kaarten kopen. Zodra je tickets koopt dien je je telefoonnummer achter te laten, we appen je 1 dag van te voren de locatie dan door.

We kunnen een hotelovernachting voor je regelen voor 80 euro een 2 pers. kamer.

Voor meer info mail ons.
Klik op afbeelding om tickets te kopen
Wie wil nou niet 2020 vernietigen?
Wij gaan het nieuwe jaar knallend beginnen! Helaas hebben we wel met beperkingen te maken in het ontvangen van het aantal bezoekers ivm de maatregelen vanuit de overheid.

Deze avond bieden we jou een gezellige avond met muziek en onbeperkt drinken voor maar 60 euro per persoon.

Locatie houden we alleen voor de mensen die kaarten kopen. Zodra je kaarten koopt dien je je telefoonnummer achter te laten. We appen je de locatie 1 dag van tevoren door. Het is in regio Noord-Brabant. We kunnen een hotelovernachting voor je regelen voor 80 euro per 2 persoonskamer.

Voor meer info mail ons.
klik op afbeelding om tickets te kopen
Girls on fire!

Dit gaat plaats vinden op 29 Januari 2021 in de omgeving van regio Utrecht. Locatie hangt af van de maatregelen vanuit de overheid en delen we alleen met bezoekers die kaarten kopen omdat het aantal bezoekers waarschijnlijk beperkt zal zijn en we alleen op reservering werken in deze tijd en niet aan deurverkoop.

Het feest staat nu gepland om te beginnen om 21.30-3.30 afhankelijk van de maatregelen.

Zodra je tickets besteld dien je je telefoonnummer achter te laten, je wordt dan 1 dag van te voren op de hoogte gebracht van de exacte locatie.

Heb je vragen of wil je net iets meer weten mail ons op cbf-dance.nl
klik op afbeelding om tickets te kopen
Scorpions night gaat plaats vinden op 13 Maart 2021 nadat het verplaatst is vanwege maatregelen vanuit de overheid. Bezoekers die hun kaarten eerder gekocht hadden en niet hebben geannuleerd kunnen hun eerder gekochte tickets hier gebruiken.

Tijden zijn van 21.30-3.30

Deze avond is nu nog gepland volgens te laatste richtlijnen vanuit de overheid en daarbij zijn beperkt aantal bezoekers mogelijk.

Wil je deze avond niet missen koop dan snel je tickets door op de afbeelding te klikken.

Locatie houden we nu met de huidige maatregelen nog alleen voor bezoekers die kaarten gekocht hebben en die krijg je door als je tickets heb besteld via het telefoonnummer die je achter dient te laten bij het bestellen, zodat er geen mensen aan de deur gaan staan die geen tickets hebben.

Locatie is in de regio Utrecht.

Wil je meer weten mail ons op info@cbf-dance.nl
Wow!!

Dit belooft een knaller van een festival te worden!

Niemand weet wat er gaat gebeuren wat betreft te corona maatregelen en hoe het festival leven weer gaat leven in 2021!

Dit houdt ons niet tegen naar de toekomst te kijken in positieve zin en zijn actief bezig met het organiseren van dit festival. De dj's op de flyer zijn allemaal onder voorbehoud geboekt dat het festival plaats kan vinden. Locatie zijn we hard mee bezig, in deze tijd is dat niet makkelijk maar we hebben vertrouwen dat dit gaat lukken. Zodra wij defintief een datum en locatie hebben zal de kaartverkoop voor dit spectaculaire festival gestart gaan worden. Hou ons in de gaten op facebook of instagram voor alle ontwikkelingen.
Klik op afbeelding om tickets te kopen
Wil jij dit geweldige festival niet missen? Koop dan snel je tickets want wat hebben we het gemist!

Toppers aan de lek! Lekker meezingen met het nederlands talige lied!